Spavaće sobe:
6
Površina:
350 m2
Ukupan broj soba:
7
Lokacija:
Brod Moravice

O nekretnini

BROD MORAVICE, u ponudu smo dobili kuću sa 2000 m2 okućnice smještenu na samoj granici sa Slovenijom, u blizini rijeke Kupe, u mjestu Kocijani. Zanimljivo je da je, davne 1858. godine, u toj kući bila osnovna škola.
Konstrukcijski je potpuno obnovljena. Izvedena su vertikalna armirano - betonska ojačanja, nove armirano-betonske međukatne konstrukcije kao i novi krov.
Na novoj toplinski izoliranoj fasadi ponovljeni su izvorni fasadni reljefni ukrasi, ugrađena je nova vanjska stolarija koja zadovoljava najviše energetske standarde. Kuća površine 350m2 zamišljena je da bude u funkciji turizma. Kvadratura je podijeljene na podrum 100m2, prizemlje 115m2 + 25m2 recepcije, kat 125m2 te visoko potkrovlje 115m2. Na katu i potkrovlju predviđeno je šest soba, svaka sa svojom kupaonicom, dok je prizemlje u cijelosti zamišljeno kao zajednički prostor. U podrumu bi trebala biti sauna i slični sadržaji.
Prema želji budućeg vlasnika raspored se može i mijenjati bez troškova rušenja budući da pregradni zidovi nisu izvedeni već je svaka etaža otvoreni prostor.
Uz kuću nalazi se manja zgrada koja je spojena na glavnu zgradu a mogla bi poslužiti kao recepcija.
Sama lokacija je prepuna pješačkih staza, okolnih rječica i pritoka te odiše posebnom mirnoćom i lakoćom življenja.

Kocijani su naseljeno mjesto u sastavu općine Brod Moravice te su 1991 godine brojale svega 21-og stanovnika što se povećalo u posljednjih nekoliko godina porastom broja kuća za odmor jer je lokacija savršena da se po ljeti kupate na prekrasnom Kvarneru a samo za 45 minuta vožnje se vratite u svježinu šume i spavate na savršenoj temperaturi u ljepotama Primorsko - Goranske prirode.


Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Silvio Orešković
agent s licencom
+385 99 2358 666
silvio@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Dozvole
  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi
  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
Parking
  • Parkirna mjesta: 7+
Vrt
  • Površina vrta: 2000 m2
Ostalo
  • Godina izgradnje: 2023 godina
  • Broj etaža: višekatnica
  • Tip kuće: samostojeća