POSTANI POSREDNIK U PROMETU NEKRETNINA

 

Želiš se ostvariti u poslu koji ti pruža dinamiku, samostalnost i konstantni napredak?
Ako želiš istančati svoje organizacijske, prodajne i komunikacijske vještine, ovo je tvoj karijerni put! Uz mentorstvo našeg direktora Vedrana Price, imaš priliku učiti, usavršavati se i uspjeti u ovom poslu.
 

MENTORSTVO

Direktor agencije Spatium nekretnine, Vedran Prica, svoju je priču započeo kao agent za nekretnine. Ambicijom, trudom i predanim radom, Vedran je postigao puno uspješnih poslovnih suradnji, a najbolje o tome govore titule agenta godine koju je osvojio za 2019., 2020. i 2021. godinu. Tajna njegovog poslovnog uspjeha leži u fokusu na zadovoljstvo klijenta i kvalitetu usluge koju pruža, te ažurnosti i transparentnosti. Najbolja poslovna strategija po njemu je zadovoljan klijent.
Mentorski program prikladan je kako za početnike, tako i za nekoga kome je potrebna pomoć u razvijanju svih vještina neophodnih za uspješne poslovne rezultate!  


Copyright © 2023. Spatium nekretnine, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.