SLIVNICA, GRAĐEVINSKI TEREN

ID Kod2058
Površina:
2.000 m2
Lokacija:
Slivnica, Posedarje

O nekretnini

SLIVNICA, POSEDARJE, u ponudu smo dobili građevinski teren od 2000 m2 od kojih je 1300 m2 građevinsko. Nalazi se na odličnoj lokaciji, pretežito je ravan te se nalazi 50 m od svih priključaka.

U neposrednoj blizini prodaje se i veće poljoprivredno zemljište od 13 820 m2 te je moguća kupnja oba zemljišta.

Zadar je drevni grad, sagrađen u središtu hrvatskog Jadrana, prepun povijesnih i kulturnih znamenitosti. U povijesti se Zadar prvi put spominje u 4. st. pr.n.e. kao naselje ilirskog plemena Liburna pod imenom Jader, a zatim kroz povijest mijenja u Idassa (grčki izvor), Jadera (rimski izvor), Diadora, Zara (za vladavine Venecije i kasnije Italije), do imena Zadar.
Danas je grad Zadar sačuvani spomenik različitih povijesnih vremena i kultura, koje su postavile granice i vidljive konture njegova urbana izgleda, a kao i tijekom minulih stoljeća burne povijesti, čuvaju ga i dalje njegova četiri sveca zaštitnika – Sv. Krševan, Sv. Šime, Sv. Stošija i Sv. Zoilo. Kulturno je, gospodarsko i administrativno središte Sjeverne Dalmacije. Iako je kulturološki iznimno atraktivan grad, Zadar prihvaća i svoju ulogu turističkog središta, i to već više od stotinjak godina.


Za sve ostale informacije obratite se s povjerenjem.

univ.bacc.oec. Carlo Bilen
asistent u posredovanju
+385 95 923 7825
carlo@spatium.hr

Spatium nekretnine
+ 385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Voda
  • Struja
Dozvole
  • Lokacijska dozvola
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: 2000 m
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.