Površina:
1.035 m2
Lokacija:
Savudrija, Umag

O nekretnini

SAVUDRIJA, UMAG, u ponudu smo dobili građevinsko zemljište površine 1035m2 sa idejnim projektom. Smješteno u mirnoj ulici okruženoj zelenilom samo nekoliko minuta vožnje od grada Umaga. Trenutno se na zemljištu nalazi starina u ruševnom stanju, ali postoji idejni projekt za veću modernu kuću sa bazenom.
Također postoji mogućnost gradnje dvije kuće, dvojnog objekta ili manje zgrade sa 4 stambene jedinice. Teren je ravan, pravilnog oblika i svi priključci se nalaze u blizini. Mirna i izdvojena lokacija udaljena 900m od mora. Na samo 3.5 km nalaze se šetnice, razni restorani, trgovine i svi ostali potrebni sadržaji.

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Umag je gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije i možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.
Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Igor Stanić
asistent u posredovanju
+ 385 91 533 9307
igor@spatium.hr

Spatium nekretnine
+ 385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Blizina sadržaja
  • Park
  • Udaljenost od mora: 900 m
  • Trgovina
  • Blizina mora
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno