Površina:
4.471 m2
Lokacija:
Rovinj

O nekretnini

ROVINJ, u ponudi je poljoprivredni posjed površine 4471 m2. Na terenu je sagrađena prizemnica površine 68 m2 od čega je 38 m2 namijenjeno stanovanju, a 30 m2 je spremište. Napravljena je priprema, odnosno iskop za podrum 20x10x5 m te priključak trofazne struje. Do posjeda vodi asfaltirani javni put, a udaljenost od mora je 2 km.
Na ovom terenu pravilnog oblika zasađene su masline i vinova loza te je idealan za bavljenje agroturizmom, a velika je prednost blizina grada Rovinja, mora i prvih plaža.

Smješten na zapadnoj obali Istre, Rovinj je danas jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Poznat i kao jedan od najslikovitijih i najromantičnijih gradova na Mediteranu, Rovinj već desetljećima privlači velik broj turista, a većina mu se vjerno vraća iz godine u godinu. Razlog tome treba potražiti u dašku prošlih vremena koji ćete osjetiti dok šetate zbijenim uličicama staroga grada izgrađenog na otoku, koji je tek u 18.st. spojen s kopnom. Osvojit će vas i njegovih 22 otoka i otočića, ugodna mediteranska klima, pažljivo osmišljene zelene površine, čistoća i uređenost ulica, ljubaznost lokalnog stanovništva te brojne manifestacije.
Rovinj na vrlo zanimljiv način spaja tradiciju malog ribarskog mjesta, koju još i danas možete osjetiti tijekom tradicionalnih ribarskih fešti ili u nekom od Spacia (nekad vrlo popularnih okupljališta ribara), s modernim turističkim trendovima, bogatom gastro-enološkom ponudom te visokim standardom usluge.
Istovremeno, grad podno crkve Sv. Eufemije omiljeno je okupljalište umjetnika iz cijeloga svijeta. Uz brojne galerije rasute po čitavom gradu, ovdje se jednom u godini održava i Grisija, najpoznatija umjetnička izložba pod vedrim nebom na čitavom Jadranu.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Azalea Kegalj
agent s licencom
+385 95 905 5464
azalea@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr


Karakteristike

Komunalije
  • Voda
  • Struja
  • Asfaltni put
Dozvole
  • Vlasnički list
  • Uporabna dozvola
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: 2000 m
  • Blizina mora
Ostalo
  • Tip zemljišta: poljoprivredno