NOVI VINODOLSKI, POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE UZ GRAĐEVINSKU ZONU

ID Kod2284
Površina:
683 m2
Lokacija:
Novi Vinodolski

O nekretnini

NOVI VINODOLSKI, u ponudi je poljoprivredno zemljište uz građevinsku zonu. Nalazi se u urbanom dijelu, 400 m udaljeno od mora.
S terena se pruža prekrasan pogled na more i grad. Sva potrebna infrastruktura nalazi se u blizini. Parcela na padini, potrebno nasipavanje kojim se dobiva ravan teren.
Izuzetan položaj čini ovu nekretninu odličnom investicijom.


Novi Vinodolski se smjestio na strmom brežuljku, iznad ušća Suhe Ričine, u jugoistočnom kraju Vinodolske doline. Naselje prati konfiguraciju terena, a njegova silueta dominira Vinodolskom dolinom. U tom dijelu kvarnerske obale ljetne vrućine ublažavaju ugodne i umirujuće zračne kupke. Morska prašina miješa se s planinskim povjetarcem koji nježno silazi sa šumovitih strmina Velike Kapele. Povijesno, Novi Vinodolski je kulturno i političko središte bivše vinodolske knežije. To je "kolijevka zakonodavstva" Vinodola i tradicionalno vinogradarsko područje. Novi Vinodolski je udaljen samo 30 kilometara od zračne luke na otoku Krku i 180 kilometara od zagrebačke zračne luke. Zahvaljujući blizini glavnih autoputeva, lokacija je vrlo pristupačna i vozačima iz cijele Europe.


Za sve dodatne informacije obratite se s povjerenjem.

Vesna Smolčić
agent s licencom
+385 91 571 7682
vesna@spatium.hr

Mislav Smolčić
asistent u posredovanju
+385 91 500 6757
mislav@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 452 479
info@spatium.hr

Karakteristike

Ostalo
  • Tip zemljišta: poljoprivredno