KLENOVICA, GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE S PROJEKTOM

ID Kod1756
Lokacija:
Klenovica, Novi Vinodolski
Površina:
526 m2
Lokacija:
Klenovica, Novi Vinodolski

O nekretnini

KLENOVICA, u ponudi je građevinsko zemljište površine 526 m2 s projektom za kuću s tri stambene jedinice.
Zemljište ima otvoreni pogled na more i otok Krk, blago nakošeno, pravilnog oblika s uređenim prilaznim putem. Svi potrebni priključci nalaze se u blizini.

Po građevinskom projektu u prizemlju su smještena dva stana od 52 m2 i 53 m2, bazen i četiri parkirna mjesta. Na prvom katu nalazi se hodnik, kupaonica, ostava, dvije spavaće sobe od kojih jedna master spavaća soba s garderobom i kupaonicom. Drugi kat sastoji se od ostave, WC-a, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu s pogledom. Ukupna neto površina objekta 303 m2.

Grad Novi Vinodolski smješten je na jugoistočnom dijelu Primorsko-goranske županije, u središnjem dijelu Sjevernog Hrvatskog primorja, pokraj Vinodolske doline, uz razvedenu obalu Podvelebitskog kanala, a administrativno obuhvaća 20 statističkih naselja. Novi Vinodolski je danas upotpunjen svim sadržajima neophodnim suvremenom načinu življenja i poslovanja. U mjestu se nalaze: škola, dječji vrtić, crkva, pošta, dom zdravlja, ljekarna, čitaonica i knjižnica, muzej i galerija, banke, hoteli, putničke agencije, a dostupan je i niz obrtničkih usluga. Stari kameni grad smješten je na brijegu, iznad morske uvale i ušća rječice Ričine (Suhe Ričine), te na izlazu Vinodolske doline na more. Sagradili su ga knezovi Krčki, kad su kraljevskom darovnicom 1225. godine stekli Modruš i Vinodol. Čvrste kamene kućice zbite su jedna uz drugu, a uske uličice vode do župne crkve Sv. Filipa i Jakova, bivše stolne crkve Modruške ili Krbavske biskupije (1493.-1969.), bogate unutrašnjosti, te visokog bijelog prepoznatljivog zvonika. Na trgu nasuprot crkve nalazi se zgrada biskupije. Nedaleko je i crkvica Sv. Trojstva (čakavski Sv.Trojice) s vrijednom sakralnom zbirkom i župni dvor (Prepožitura) – nekadašnja biskupska rezidencija.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Igor Stanić
asistent u posredovanju
+ 385 91 533 9307
igor@spatium.hr

Spatium nekretnine
+ 385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Voda
  • Gradski vodovod
  • Asfaltni put
Dozvole
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno