KOSTRENA, ODLIČNO ZEMLJIŠTE ZA PARKING ILI SUHU MARINU

ID Kod1675
Lokacija:
Kostrena Sveta Barbara, Kostrena
Površina:
3.436 m2
Lokacija:
Kostrena Sveta Barbara, Kostrena

O nekretnini

KOSTRENA, u ponudu za zakup dobili smo ograđenu parcelu od 3436m2 koja se može koristiti na primjer kao parking, suha marina ili kao otvoreno skladište za razne namjene.
Voda je na terenu, a struja se može dovesti ukoliko je to potrebno zakupoprimcu. Pristup na parcelu je dovoljno širok za velike kamione i šlepere kao i siguran izlazak na magistralu.

UVJETI NAJMA:
POLOG: 1 mjesečni najam
PLAĆANJE UNAPRIJED: 1 mjesec
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 mjesečni najam

KOSTRENA - Kostrena je staro popularno primorsko mjesto, prvi puta spomenuto početkom 15. stoljeća. Prvu općinsku samostalnost stekla je 1874. godine, ali ju je vrlo kratko zadržala, svega dvije godine. Podijeljena je na dva dijela, Sv. Luciju i Sv. Barbaru, prema imenima dviju crkava koje postoje na njezinom području. Kostrena je smještena u neposrednoj blizini grada Rijeke, uokvirena uvalom Martinšćica i Bakarskim zaljevom. Kostrenski poluotok dužine je nekih 10 kilometara i blago se spušta prema morskoj obali. Cijelom njegovom dužinom smještene su predivne plaže koje tijekom ljeta posjećuje na tisuće kupača. Najpoznatije i najposjećenije su one u uvali Žurkovo, zatim Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova voda i Perilo. Kostrena se sastoji od dvadesetak naselja, od kojih su mnoga dobivala imena prema obiteljima, a danas najviše stanovnika broje Vrh Martinšćice, Glavani, Sv. Lucija, Rožmanići, Doričići i Paveki. Karakteristično krško područje s mediteranskim biljem i poznatim kostrenskim gromačama, te blaga klima koja ponekad popusti pred jakim naletima bure, obilježja su ovoga kraja.

Za ostale informacije obratite se agentu s povjerenjem.

Silvio Orešković
agent s licencom
+385 99 2358 666
silvio@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Voda
Ostalo
  • Namjena: komercijalno