Površina:
2.257 m2
Lokacija:
Oslići, Cerovlje

O nekretnini

ISTRA, OSLIĆI, u ponudu smo dobili građevinsko zemljište površine 2257 m2.
Nalazi se na jedinstvenoj poziciji u Istri na rubu sela Oslići na vrhu brežuljka s kojeg se pruža neometan pogled.
Gledajući na jug, direktno se vidi gradić Draguć, na jugozapadu pogled na jezero Butoniga i brežuljke središnje Istre, dok se na sjeveru vidi Čićarija, a na istoku Učka. Priroda u okolici je doslovno nedirnuta, na zemljištu vlada potpuni mir i tišina, a odlično je prometno povezano.
Teren zbog svog oblika i mogućnosti prilaza s više strana pruža razne mogućnosti izgradnje jedne ili više vila s bazenima.
Na terenu su ucrtane ruševine 6 zgrada ukupne površine 251 m2. Granice ovog zemljišta predstavljaju i granicu građevinske zone sela, tako da ne postoji mogućnost izgradnje oko terena i ometanja sadašnjih predivnih pogleda.
Zemljište je hortikulturno uređeno te na njemu raste 20 stabla maslina starih preko 200 godina posađenih u dva reda, ogroman stoljetni hrast i par manjih. Do zemljišta vodi dobar bijeli put u dužini od oko 150 metara na koji se skreće s asfaltirane ceste koja spaja Pazin i Buzet.
Voda, struja i telefon nalaze se u blizini.
Cestovna udaljenost: do Draguća 2 km, do Buzeta 10 km, do Pazina 18 km, do Cerovlja, odnosno ulaza na Istarski Y 10 km, do Slovenske granice 15 km, do Trsta 50 km, do Rovinja 55 km, do Ljubljane 120 km.

CEROVLJE, središte prostrane općine Cerovlje istoimeno je naselje. Općina je to koja se proteže brežuljkastim krajolikom sjeveroistočno od Pazina, a u svom sastavu ima brojne zaseoke i nekoliko većih ruralnih naselja: Borut, Draguć, Grimaldu, Gologoricu, Paz i Pazinske Novake. Takva su prirodna obilježja uzrok svih posebnosti ovog područja, kako kroz povijest, tako i danas.

Za ostale informacije obratite nam se s povjerenjem.


Robert Žauhar
+385 92 177 5404
robert@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Dozvole
  • Lokacijska dozvola
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno