FUŽINE, GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE

ID Kod916
Lokacija:
Benkovac Fužinski, Fužine
Površina:
4.762 m2
Lokacija:
Benkovac Fužinski, Fužine

O nekretnini

FUŽINE, u ponudi imamo zemljište površine 4762m2 koje se nalazi u građevinskoj zoni. Moguća je parcelacija u 3 građevinska zemljišta. Na svakih 1200m2, dopuštena je gradnja slobodno-stojeće građevine do maksimalno 60 m2 tlocrtne površine, dvije nadzemne etaže gdje druga etaža mora biti potkrovlje. Ograde bi trebale biti zelene ili drvene kao i kombinacija drveta i zelenila. Arhitektonsko oblikovanje građevina, oblikovanje fasada i krovišta, te upotrebljeni građevinski materijali moraju biti primjereni tradicionalnoj gradnji Gorskog Kotara. Moguća je izgradnja drvenih građevina kao i montažnih drvenih kuća. Sa zemljišta se pruža pogled na buduće skijalište Jelenča.
Sva potrebna infrastruktura nalazi se na glavnoj cesti nekih 800-900m od terena.

Fužine su smještene 730 metara nad morem, u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara, okružene slikovitim planinama, tišinom stoljetnih šuma crnogorice i ljepotom svojih jezera. Od svoga postanka pa do danas, Fužine mogu zahvaliti razvoj vrlo dobrom prometnom položaju i blizini tranzitnih pravaca - nekada cesti Karolini, koja je povezivala unutrašnjost s priobaljem, željezničkoj pruzi, a danas autocesti Zagreb - Rijeka, koja skraćuje put do mora na samo pola sata. Pravi je užitak ljeti boraviti na moru, a noćiti na ugodnom goranskom zraku u brojnim smještajnim objektima.


Za sve ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Zdenko Debić
asistent u posredovanju
+ 385 98 578 205
zdenko@spatium.hr

Spatium nekretnine
+ 385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Voda
  • Struja
Dozvole
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.