ČAVLE, GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U STAMBENO - POSLOVNOJ ZONI

ID Kod889
Površina:
2.992 m2
Lokacija:
Cernik, Čavle

O nekretnini

ČAVLE, CERNIK, u ponudi je zemljište površine 2992 m2 koje se nalazi u stambeno - poslovnoj zoni. Zemljište je pravilnog oblika te se svi potrebni priključci nalaze uz teren. Smješten je uz autocestu te je okružen kućama i zelenilom. Zemljište ima uređen kolni i pješački prilaz.


Čavle je općina u Hrvatskoj. Nalazi se u Primorsko-goranskoj županiji. Povoljan prometno-zemljopisni položaj Rijeke u srednjeeuropskom prostoru je značajan preduvjet razvoja općina u riječkom prstenu, a tendencija širenja i suburbanizacija Rijeke potenciraju razvojne mogućnosti općine Čavle. Preko Grobničkog polja i većeg dijela područja općine prolazi državna cesta Zagreb - Rijeka, jedna od najvažnijih prometnica u funkciji prometnog povezivanja Hrvatske i središnje Europe.


Za sve ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Zdenko Debić
asistent u posredovanju
+ 385 98 578 205
zdenko@spatium.hr

Spatium nekretnine
+ 385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Voda
  • Struja
Dozvole
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.