BRIBIR, VELI LAZ GRAĐEVINSKI TEREN 2930m2

ID Kod1033
Lokacija:
Bribir, Vinodolska Općina
Površina:
2.930 m2
Lokacija:
Bribir, Vinodolska Općina

O nekretnini

BRIBIR, VELI LAZ u ponudu smo dobili građevinsko zemljište koje se nalazi na svega petnaestak kilometara od Crikvenice i na par minuta vožnje do Liča, ukupne površine 2930 m2.
Teren je blago povišen, na brežuljku, te je uz njega i pristupni put u suvlasništvu. Sa terena se pruža predivan i otvoren pogled prema selu, planinama i prirodi. Mjesto je idealno za vikend kuću. Struja se nalazi neposredno do samog terena. Malo i mirno mjesto za ljubitelje prirode, mira i privatnosti. U blizini se nalazi nekoliko nekretnina koje su u turističkom najmu. Teren je iskolčen od strane geodete.

Područje Vinodolske općine čine 4 naselja: Bribir, Grižane – Belgrad, Tribalj i Drivenik. Prostor Vinodolske općine obuhvaća površinu od 152 km2. Budući da nema industrijskih postrojenja, već samo u manjoj mjeri, malo poduzetništvo i manji obrti, a smjestila se između mora i šume, Vinodolska općina ima ogroman turistički potencijal i postalo je idealno mjesto, kako za obitavanje tako i za odmor. Smještaj u Vinodolu može se naći u ugodnim obiteljskim kućama, autohtono uređenim ruralnim objektima, u planinarskom domu ili udobnom pansionu. Uz autohtona vinodolska jela, lovačke specijalitete i jela od samoniklog bilja, okusiti se može prava domaća kapljica – vino proizvedeno u vinodolskom kraju. Vinodolska općina obiluje bogatim kulturno-povijesnim znamenitostima, a moguć je i aktivan odmor, prvenstveno brdski biciklizam, planinarenje i šetnja, jahanje, paragliding i zmajarstvo, lov i sportski ribolov

Za ostale informacije obratite se agentu s povjerenjem.

Sanjin Latinčić
+385 91 28 99 599
sanjin@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Dozvole
  • Vlasnički list
  • Lokacijska dozvola
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.