Spavaće sobe:
4
Kupaonica:
1
Površina:
94,34 m2
Ukupan broj soba:
4
Lokacija:
Centar, Rijeka

O nekretnini

RIJEKA, CENTAR, u ponudi je stan odličnog rasporeda sa pogledom na Korzo. Površina od 94,34 m2 raspodijeljena je u pet prostorija i sanitarni čvor.
Trenutno je u funkciji uredskog prostora. Kako stan ima dva odvojena ulaza, vrlo je zanimljiv za uređenje u dvije ili tri odvojene jedinice idealne za turistički najam. Naravno, svojom kvadraturom pruža i opciju preinake u obiteljski stan za one koji preferiraju stanovanje u strogom centru grada.


Rijeka je najveća hrvatska luka, treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. Mađarska je vlada još u 19. stoljeću zbog idealnog zemljopisnog položaja i dubine mora u Kvarnerskom zaljevu razvila Rijeku u jednu od najvećih europskih luka i moćno industrijsko središte. Početkom devedesetih godina 20. stoljeća dolazi do propasti industrije i naglog smanjenja lučkog prometa, pa se u novom vijeku Rijeka počinje okretati razvoju turizma i uslužnog sektora. Sami centar kao srce grada okružen je svim sadržajima te događajima.


Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Klima uređaj
Dozvole
  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Broj etaža: jednoetažni
  • Tip stana: u stambenoj zgradi