Lokacija:
Njivice, Omišalj

O nekretnini

OTOK KRK, NJIVICE, u ekskluzivnoj ponudi imamo projekt od tri zgrade s po četiri stana. Odličnog rasporeda, projektirani su kako za odmor tako i za stanovanje. Posebno se ističu prizemni stanovi koji imaju vlastite bazene te stan na drugom katu s krovnom terasom.
Sve će stambene jedinice biti opremljene aluminijskom stolarijom, prvoklasnim podnim oblogama te sanitarijama 1.klase. Postavlja se podno grijanje putem dizalice topline, a za hlađenje fan-coil sustav. Sve će biti objedinjeno u smart sustav s pomoću kojeg će taj inovativni koncept unaprijediti upravljanje svim uređajima te pružiti bolju sigurnost sustava i energetsku učinkovitost.

U mirnoj ulici, u okruženju obiteljskih kuća i luksuznih novogradnji, uz zeleni pojas, ova lokacija pruža sve što se na odmoru ali i kroz cjelogodišnji boravak može poželjeti. Uređene i lijepe plaže na Kijcu udaljene su tristotinjak metara, odnosno nekoliko minuta hoda.

Predviđeni završetak radova za zgradu A je kolovoz 2025.godine. Srednja zgrada, B, u listopadu 2025. a zgrada C predviđen završetak radova ima za svibanj 2026. godine.

Doživite pravi ljetni odmor u šarmantnom ambijentu turističkog mjesta na samom moru! Lijepe plaže, iznimno plavo more, obilje hladovine i blaga klima svake godine privlače sve više gostiju u Njivice koje su danas sinonim za obiteljski turizam.
Nekad malo ribarsko naselje, Njivice su danas poznato turističko odredište, primorsko mjesto s dušom u koje rado dolaze gosti iz europskih i ostalih zemalja.

Za sve ostale informacije obratite nam se s povjerenjem.

Azalea Kegalj
Agent s licencom
+385 95 905 5464
azalea@spatium.hr

Jana Hodak
agent s licencom
098/1671-888
jana@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr