O nama

Mi smo Spatium. Predstavljamo više od agencije za nekretnine, više od posrednika u prometu nekretnina, više od prostora. Priču iza Spatium nekretnina započinje Vedran Prica. U svijet nekretnina ušao je 2018. godine, te je svojom upornošću, znanjem i sposobnostima ostvario izuzetne rezultate kao agent za nekretnine. Ambicija ga je dovela do otvaranja agencije za promet nekretninama koja okuplja tim kvalitetnih i stručnih agenata na području Istre i Kvarnera. Glavne karakteristike Spatium tima su kvaliteta, ažurnost, sposobnost i povjerenje.
Prodajete, kupujete, iznajmljujete ili investirate – Spatium tim stoji čvrsto uz vas u najbitnijoj odluci vašega života, pomno sluša i radi na ostvarivanju svih vaših želja i potreba.
 

Usluge koje nudimo

Osim posredovanja u prometu nekretninama, također tržištu nudimo usluge kreditnog posredovanja i uslugu energetskog certificiranja. Područje na kojem pružamo naše usluge proteže se kroz Istarsku i Primorsko - goransku županiju.
Detaljnije o uslugama možete dobiti upitom na info@spatium.hr
 

Cilj, misija i vizija

Prije svega tržištu želimo pružiti kvalitetu usluge, transparentnost i otvorenu komunikaciju. Povjerenje klijenta je ključ uspješnog i ugodnog procesa kupoprodaje, kojeg naravno želimo svim svojim klijentima. Kroz godine rada i iskustva naši su agenti razvili efikasan način kako pristupiti procesu kupoprodaje, s ciljem da budemo uvijek na usluzi, pokažemo svoje znanje i stručnost, ažurnost, te da kroz cijeli proces ne gubimo na kvaliteti pružanja usluge.
Cilj nam je pokazati da svojim klijentima ne prodajemo nekretninu, već kupujemo nekretninu s njima. Fokusirani smo na klijenta i njegovo zadovoljstvo.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA
UVJETI KORIŠTENJA
POLITIKA PRIVATNOSTI