[SAMO U SPATIUMU] PROJEKT VITALITY BARBARIGA, ISTRA

 U potrazi ste za apartmanom u       Istri?  U ekskluzivnoj ponudi Spatium Nekretnina nalazi se Vitality projekt, smješten u Barbarigi, Istra. 

Što je projekt Vitality?
Projekt Vitality elitni je projekt u ekskluzivnoj ponudi Spatium Nekretnina. Smješten je u Barbarigi, naselju smještenom između Rovinja i Pule. Vrhunska kvaliteta izgradnje, iznimna lokacija, prirodne ljepote, kulturno – povijesna vrijednost i osigurana visoka kvaliteta življenja, neke su od glavnih karakteristika koje se vežu uz projekt.
U ponudi je 37 apartmana razvrstanih u kategorije: Life, Life+, Superior, Superior+ i Premium.
Apartmani se prodaju po sistemu „ključ u ruke" sa kompletno uređenim kupaonama (namještaj i sanitarije), podnim oblogama u svim prostorijama (keramika 1. klase, parket ili laminat), sa provedenim elektroinstalacijama, ugrađenim klima uređajem, unutarnjom stolarijom, vanjskom PVC ili ALU stolarijom, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, antenskim sustavom, UTP mrežom, te obojanim zidovima i stropovima u bijelu boju. Svi materijali koji će se upotrijebiti za zidanje imaju odgovarajuće certifikate kao dokaz kvalitete prema odgovarajućim pravilnicima.

Izvođač radova se obvezuje izgraditi nekretninu visoke kvalitete i ugrađene opreme, s pripadajućom infrastrukturom (struja, voda, kanalizacija, telefon, parkirališna mjesta i dr.), sukladno zakonu i izdanoj građevinskoj dozvoli.

Posebna pažnja posvetiti će se uređenju zelenih površina oko zgrade kao i unutrašnjim zajedničkim prostorima.

Više o Lokaciji:
Naselje Barbariga smješteno je u neposrednoj blizini Vodnjana, između Pule i Rovinja a nasuprot Brijunskog otočja. Okruženo je netaknutom prirodom i brojnim prekrasnim maslinicima. Povijesno promatrano, radi se o iznimno vrijednoj lokaciji, o čijem postojanju pronalazimo zapise i u starim rimskim spisima.
Prekrasna i ugodna obala je iznimno dugačka i idealna je za sve uzraste a proteže se od naselja Peroj do obale gradića Bale. Posjetioci i stanovnici mogu birati između plaža u samom mjestu ili nešto malo daljih netaknutih uvala i dugih ravnih stijena uz koje se pruža borova šuma. 
Na samoj obali je iznimno mirno, sa jako malo buke i kupača ali ako želite nešto više, predlažemo posjet mjesnoj plaži, gdje ćete pronaći brojne atrakcije i ugostiteljske objekte.
Duga plaža Vam daje mogućnost da uvijek pronađete mjesto za sebe i svoje najdraže, a kako je lokacija Barbarige na zapadnoj obali Istre, ovdje ćete istovremeno uživati u kupanju i zalasku sunca te pogledu na slavno Brijunsko otočje iz neposredne blizine.


Želite investirati?
Bitno je naglasiti da su kupci oslobođeni plaćanja poreza na promet nekretnina, a očekivani povrat investicije u ovu nekretninu je 12 godina.

Zašto Projekt Vitality?
Svaki apartman pažljivo je dizajniran s ciljem da zadovolji sve vaše potrebe i pruži ugodan boravak.
Istra je postavila visoke kriterije kad se govori o kvaliteti života, investiranju i bavljenju turizmom.
Htjeli bi izdvojiti i lokaciju projekta koji se nalazi prvi red do mora, dvadesetak minuta od Pule i Zračne luke Pula, te je bitno istaknuti blizinu Istarskog Ipsilona. Poznata mjesta u Istri koje vrijedi posjetiti udaljena su otprilike 30 minuta vožnje, a neka od njih su Motovun, Hum, Pazin, Svetvinčenat, Grožnjan, Vodnjan, Rovinj, Pula, Kotli, Novigrad, Poreč, Buje, Momjan, Oprtalj i  Buzet.
Također, Ljubljana (SLO) je udaljena svega 1:15h, Trst (IT) 1h, Rijeka (HR) 1h, te Zagreb (HR) 2h.

Zanima vas više?
Pošaljite upit i agenti će Vas kontaktirati u najkraćem roku!


Vjerujemo da Projekt Vitality može ispuniti vaša očekivanja i pokazati vam novo iskustvo življenja.

Obratite nam se s povjerenjem kako biste saznali više o projektu i dogovorili sastanak s našim agentima!

Veselimo se budućoj suradnji!


Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.