APN - LAKŠI PUT DO VAŠEG DOMA

APN krediti ove godine kao i svake druge kreću u proljeće, no po najavama ove godine po posljednji put!
Prijave za APN podnosit će se bankama odabranim od strane APN-a, sve dok se sredstva predviđena za subvencioniranje ne potroše.

Što su APN krediti?
APN krediti nude mogućnosti subvencioniranja kredita, te na taj način olakšavaju mladima kupnju prve nekretnine za život. Također, osim kupnje moguće je predati zahtjev za subvenciju rekonstrukcije nekretnine, gradnje ili dogradnje. APN krediti ispostavili su se odličan izbor za sve mlađe od 45 godina koji kupuju prvu nekretninu iz razloga što su uvjeti za podizanje stambenog kredita, kao i dugoročna zaduživanja za nekretninu, postali puno povoljniji.
Vrlo je bitno napomenuti da će se APN kreditom subvencionirati iznos do 100.000 €, neovisno o tome koliko je viša cijena nekretnine od navedenog iznosa.

Jesam li ja kandidat za APN kredit?
Kandidati za APN moraju zadovoljiti sljedeće uvjete:
•    Mlađi ste od 45 godina 
APN krediti namijenjeni su mladim obiteljima koji traže svoj „krov nad glavom“, stoga je postavljena dobna granica kako bi se subvencija kredita u potpunosti fokusirala na mlade. 

•    Imate prijavljeno prebivalište na području Republike Hrvatske 

•    Kupujete prvu nekretninu za život 
Nije dozvoljeno iznajmljivati nekretninu koju kupujete uz subvencije APN kredita, te je u istoj potrebno prijaviti prebivalište. Cilj APN-a je da si za povoljnije uvjete kupnje mlade obitelji Republike Hrvatske mogu omogućiti vlastita četiri zida.

Sad kad ste upoznati s APN-om i tražite nekretninu, uz našu ponudu sigurno ćemo pronaći nekretninu po vašoj mjeri!