ISTRA, RAPONJI, ZEMLJIŠTE S GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM

ID Kod2651
Lokacija:
Raponji, Svetvinčenat
Površina:
502,26 m2
Lokacija:
Raponji, Svetvinčenat

O nekretnini

ISTRA, RAPONJI, u ponudu smo dobili zemljište s građevinskom dozvolom. Predmetna stambena građevina je etažnosti P+1 (prizemlje i kat) te je predviđena i izgradnja vanjskog bazena pravokutnog oblika dimenzije 8,0 x 4,0 m, prosječne dubine vode 1,33 m.
Struja i voda nalaze se uz teren te su već napravljeni pripremni radovi.
Teren se nalazi u mirnom mjestu u susjedstvu prekrasnih vila s bazenima, svega par minuta vožnje od gradića Svetvinčenat.

Područje Općine Svetvinčenat čini područje devetnaest statističkih naselja: Bibići, Bokordići, Boškari, Bričanci, Butkovići, Cukrići, Čabrunići, Foli, Juršići, Kranjčići, Pajkovići, Peresiji, Pusti, Raponji, Režanci, Salambati, Smoljanci i Svetvinčenat, koje se sastoji od pedeset i pet građevnih područja naselja. Bogata povijest te kulturna materijalna i nematerijalna baština doprinose razvoju ovog malog središta u Istri kojeg godišnje posjeti preko 60 tisuća posjetitelja s ostvarenih 70.000 noćenja. Znamenitosti gradića su kaštel Morosini Grimani, renesansni trg s ložom, crkve i ocrtane freske. Njihovom valorizacijom kao i stvaranjem dodatnih sadržaja u destinaciji, razvija se ukupan turistički razvoj, kao i razvoj posebnih oblika turizma.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Nives Švast
asistent u posredovanju
+385 95 859 0550
nives@spatium.hr

Spatium nekretnine
+385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Dozvole
  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno