Površina:
1.867 m2
Lokacija:
Mali Brgud, Matulji

O nekretnini

MATULJI, MALI BRGUD, u ponudu smo dobili građevinsko zemljište površine 1876m2 koje se nalazi na mirnoj i sunčanoj lokaciji okruženoj zelenilom. U blizini je zaobilaznice a sam centar Opatije je udaljen 10km. Dozvoljena je gradnja stambene građevine koje sadrži najviše 3 stana ili stambeno-poslovne građevine koje sadrži najviše 2 stana i 1 poslovni prostor. Koeficijent izgrađenosti građevne čestice je 0,25 za stambeno-poslovna naselja ili 0,5/0,75 ako se gradi podrum ili tavan. Najveća dopuštena visina osnovne građevine s 3 nadzemne etaže + podrum je 9 metara a ukupna visina 12 metara. Teren ima prilaz te se svi potrebni priključci za vodu i struju nalaze u neposrednoj blizini.

Brgud se nalazi u Općini Matulji, dvadesetak kilometara sjeverno od Rijeke. Brgud možemo povezati i sa brdima koja ga čuvaju a to su Lome, Paredi i Zlamenje, brda koja se nalaze na preko 600m nadmorske visine dok se sam Brgud nalazi se na 304m nadmorske visine. Karakteriziraju ga blage zime i topla ljeta. Ovo malo primorsko mjesto obavija šumski ogrtač koji se većinom sastoji od bukve i hrasta.


Za sve ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Zdenko Debić
asistent u posredovanju
+ 385 98 578 205
zdenko@spatium.hr

Spatium nekretnine
+ 385 51 272 903
info@spatium.hr

Karakteristike

Komunalije
  • Voda
  • Struja
Dozvole
  • Vlasnički list
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.